Kick-on

Tentan gick grymt, fick minst B så det kunde inte bli bättre. Igår hade vi Alexandra, Simon och deras söta bebis över på middag. Åt ädelostrisotto med kyckling och en äppelcheesecake till efterrätt som jag bakade. Till det blev det några glas rödvin och lite dessertvin. Vi pratade och hede en trevlig kväll in på småtimmarna. Nu på morgonen har jag gjort långkok som ska få stå och koka sig god till imorgon eller något. Här om dagen bakade jag även bröd och kakor, är inne i min bak/mat lagnings stämning just nu ;) 
Igår träffade jag Emma S och så fikade jag med Olivia här om dagen, så mysigt att hinna träffa alla och snacka lite. Firade Jakobs pappa igår även efter att v var på Ikea och köpte massa fina saker till Jakobs lägenhet. Är sjukt nöjd!! 
 
Ska snart dra iväg och träffa Jakob K som jag inte träffat på en evighet heller så det ska bli sjukt roligt! Annars blir det og en väldigt skön lördag, ska iväg till Kista en snabbis och så får vi se vad vi hittar på ikväll. Kanske får besök av David, vem vet :) Juste var på en grym kick-on i veckan (som pappa har döpt om det). Vi fick alla klä ut oss till franska konstnärer och måla fina tavlor samt laga vår egna efterrätt och välja ut dessertvin. Vi fick även en grymt god lunch, lyssna på en grym föreläsare som fick tiden att bara flyga iväg och fick reda på massa rolig fakta om det gångna och nya året. Hur kul som helst! Saknar faktiskt att jobba lite... Men i sommar blir det nog mycket av det. Det var nog allt jag hade på hjärtat