Besvikelse är något som följer mig tätt i hälarna

Idag har det hänt ganska mycket vill jag säga. Mötte min kära kusse i tuben, oj så glad jag blev! När jag var i skolan och skaffade nya vänner, lärde mig mina starka sidor och lärde mig nya saker så bakade min lilla mamma bullar här hemma. Så när jag kom hem så luktade det super gott och hon hade självklart sparat kanterna till mig, mummma!
Sen så satte jag mig ner och kollade efter ett jobb som vi måste göra för att vi ska skriva CV på svenskan. Hittade ett jobb som mäklarassistent som passade perfa, undrar nästan om jag ska söka på riktigt ;)
Sen gick jag med mina föräldrar på spinning och cyklade av den lilla fikan med bullar som vi tog innan :)
Jag har även fixat min garderob och satt upp alla bilder idag, jag blev väldigt nöjd faktiskt. Jag ska lägga ut någon bild senare, kanske imorgon tänkte jag. På denna dag har jag även hunnit fixa och göra om lite och rensa mitt rum. Duktig tjej!
Fick dock precis reda på att min söta Andrea har brutit foten och Mimmi har gjort illa knät så det blir inget Oskar Linnros eller sleepover imorgon.. Tråk! Men jag tycker bara synd om mina små tjejer som gjort illa sig <3
Vi får ta det en annan gång ;) Ska försöka sova nu, ses imorgon folket <3