Pluggis eller festis?

Tänk om man kunde se som en "mätare" när man pluggar vilken nivå man ligger på och hur mycket det är kvar att plugga kvar till nästa nivå av betyg. Gud vad mitt liv skulle bli så mycket lättare då. 
 
Har iaf inte pluggat något nästan denna helg. Det har varit mer av en helg fylld av fest. Utgång i fredags som var den bästa på mycket länge och en personalfest igår som var lika grym som alltid. Däremot att åka skridskor bakis var inte min bästa idé. Men nu kan jag iaf ta bort det från min lista på "saker att göra i mitt liv"haha. Men att fika på Tastys är oslagbart och gör en helg fulländad verkligen, älskar att fika med mitt hjärta. 
 
Nu kommer en vecka full av plugg inför nästa tenta så kanske inte den roligaste veckan om man säger så. Men om de inte finns så finns inte heller de sjukt roliga veckorna som den som just har paserar.. 
 
Jaha klockan slår 04:45 imorgon där träning, plugg, yoga, föreläsning, plugg med tjejerna i skolan och lite annat står på schemat för dagen. Har jag sagt att jag längtar tills jag flyttar in till stan igen och inte måste gå upp mitt i natten? Japp det var allt jag hade på hjärtat <3